Selecteer een pagina

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws in de blog

Project op maat?

Wij verzoeken u om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw specifieke project wensen met ons te delen zodat wij u een passend, op maat gemaakt aanbod kunnen doen. Hiervoor neemt u eenvoudig contact met ons op via ons online Contactformulier.

Renovatie van Kolegio Kristu Bon Wardador

Renovatie van Kolegio Kristu Bon Wardador

Op 23 september 2020 hebben we de opdracht getekend voor de renovatie van Kolegio Kristu Bon Wardador.We zullen op 1 oktober 2020 starten met de werkzaamheden.De school dient aardbevingproof gemaakt te worden. Dit betekent een forse ingreep waardoor de gehele school...

Lees meer
Outside areas dogs opgeknapt

Outside areas dogs opgeknapt

Afgelopen weekend de renovatie afgerond van de buitenverblijven voor honden. Tevens twee extra kennels gerealiseerd. Een en ander wederom in samenwerking met SY | Seahawk

Lees meer
Animal Meeting and Play Area afgerond!

Animal Meeting and Play Area afgerond!

Vandaag de werkzaamheden afgerond met betrekking tot het realiseren van een "Animal Meeting and Play Area" in opdracht van SY | Seahawk bij Animal Shelter Bonaire. Meteen even het parkeerterrein opgeknapt.

Lees meer
De vernieuwde Puppy kennel Animal Shelter Bonaire!

De vernieuwde Puppy kennel Animal Shelter Bonaire!

Inmiddels zijn de werkzaamheden bijĀ Animal Shelter BonaireĀ afgerond.Respect voor de enorme inzet van eigenaren en bemanning van de Seahawk!Dank aan DECO, BES tegelwerken, Balentina en El Tigre voor het snelle schakelen en meedenken.Leuke is dat het team Seahawk nog...

Lees meer
Verbouwing Puppy kennel Animal Shelter Bonaire

Verbouwing Puppy kennel Animal Shelter Bonaire

Direct na Pasen starten we met het verbouwen van de kennel voor de puppy's bij Animal Shelter Bonaire.Deze werkzaamheden mogen we uitvoeren voor de eigenaren van Seahawk, het zeiljacht dat hier aan de kade ligt.Wij zullen de bemanning assisteren die belangeloos het...

Lees meer

Overheden

Koraal Bouw werkt voor alle overheidsinstellingen. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van alle bijbehorende procedures. Dit geldt uiteraard ook voor semioverheidsinstellingen.

Ondernemers

Bent u een ondernemer die kampt met huisvestingsproblemen? In het toerisme, de horeca, de groothandel of winkelbedrijf? Koraal Bouw denkt natuurlijk graag met u mee.

Particulieren

Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis. Maar ook het verbouwen of renoverenvan uw huidige woning is aan onze vakmensen toevertrouwd.
Behoefte aan iemand die meedenkt?

Waarom Koraal Bouw?

Kwaliteit

Wij realiseren vakwerk. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om uw opdracht, met liefde voor het vak en naar de huidige maatstaven, te realiseren zodat u zorgeloos kunt genieten van het door ons geleverde werk.

Budget

In de offertefase doen wij u een voorstel gebaseerd op een faire prijs. Wij informeren u tijdig over prijsconsequenties en kwaliteitsconsequenties. U houdt immers niet van verrassingen, Koraal Bouw ook niet.

Planning

Voor aanvang van de werkzaamheden komen we eerlijke en haalbare plannings-uitgangspunten overeen. Mocht er door omstandigheden een wijziging in de planning ontstaan dan zullen wij u tijdig informeren.

Wilt u meer informatie?
Maak een afspraak!