Selecteer een pagina

Contact

Neem gerust contact met ons op

Project op maat?

Wij verzoeken u om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw specifieke project wensen met ons te delen zodat wij u een passend, op maat gemaakt aanbod kunnen doen. Hiervoor neemt u eenvoudig contact met ons op via ons online Contactformulier.

Stel ons uw vraag

Koraal Bouw

Kaya Amsterdam 23
Postbus 774
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

E-mail
info@koraalbouw.com

Website
www.koraalbouw.com

Facebook

Overheden

Koraal Bouw werkt voor alle overheidsinstellingen. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van alle bijbehorende procedures. Dit geldt uiteraard ook voor semioverheidsinstellingen.

Ondernemers

Bent u een ondernemer die kampt met huisvestingsproblemen? In het toerisme, de horeca, de groothandel of winkelbedrijf? Koraal Bouw denkt natuurlijk graag met u mee.

Particulieren

Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis. Maar ook het verbouwen of renoverenvan uw huidige woning is aan onze vakmensen toevertrouwd.
Behoefte aan iemand die meedenkt?

Waarom Koraal Bouw?

Kwaliteit

Wij realiseren vakwerk. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om uw opdracht, met liefde voor het vak en naar de huidige maatstaven, te realiseren zodat u zorgeloos kunt genieten van het door ons geleverde werk.

Budget

In de offertefase doen wij u een voorstel gebaseerd op een faire prijs. Wij informeren u tijdig over prijsconsequenties en kwaliteitsconsequenties. U houdt immers niet van verrassingen, Koraal Bouw ook niet.

Planning

Voor aanvang van de werkzaamheden komen we eerlijke en haalbare plannings-uitgangspunten overeen. Mocht er door omstandigheden een wijziging in de planning ontstaan dan zullen wij u tijdig informeren.

Wilt u meer informatie?
Maak een afspraak!